Spela Pirates Gold

 
Börja med att välja det antal linjer som du vill satsa på. Varje klick på knappen som heter ”Single line” lägger till ett mynt på en linje. För att satsa ett mynt på var och en av alla nio linjerna kan du istället klicka på ”All lines”, så slipper du trycka fram nio gånger. För att satsa maxinsatsen på ett enda klick, det vill säga 10 mynt på var och en av de nio linjerna, klickar du på ”Max bet”. Ångrar du dig kan du alltid klicka på ”Clear bets”, för att börja om igen. Ett mynt är värt 0.10 euro. Den maximala insatsen mynt blir 10 000 stycken, så se till att du klickar rätt! Kom ihåg att du måste satsa maximalt för att ha chans på en eventuell jackpot.

Om du klickar på Max bet kommer hjulen att börja snurra automatiskt. Vid alla andra satsningsalternativ måste du själv klicka på ”Spin”. När hjulen stannar kommer eventuella vinstlinjer att markeras och den summa som du har vunnit syns på displayen. Bonusrundan startar automatiskt när insatslinjen innehåller tre eller fler piratmynt.
 
Hur man spelar bonusspelen
 
Det första bonusspelet, som kommer igång automatiskt om du får tre eller fler mynt, är det meningen att du ska sänka fiendeskepp. För att göra det måste du klicka och sikta med kanonerna på ditt skepp. Klicka för att fyra av kanonen. Vinsterna syns på skeppsvraken, och du tas tillbaka till det ursprungliga spelet. Har du tur lyckas du skjuta ner ett skepp som innehåller den åtråvärda guldnyckeln. Lyckas du med detta tas du vidare till ytterligare ett bonusspel. I det andra bonusspelet är det meningen att du ska guida en papegoja till att välja en kista. Kistorna finns i en grotta och innehåller alla skatter av olika värde. För att öppna kistan klickar du på den. Dina vinster okmmer sedan att synas på den öppnade kistan och du tas tillbaka till det ursprungliga spelet.
 
Inställningar i Pirates Gold
 
Under ”Game settings”-menyn hittar du en verktygslista som gör det möjligt för dig att stänga av och sätta på ljudeffekter, men här finns också funktioner som ”Fast play” och ”Autoplay” som fungerar i vissa lägen av spelet. Fast play innebär att hjulen snurrar snabbare, vilket så klart gör så att spelrundan tar mycket kortare tid att slutföra. När du har aktiverat Autoplay, kan du välja mellan att spela 10, 25, 50, 75, 100, 250, 500, 750 eller 1000 automatiska spelrundor. Klicka på ”Stop” för att stoppa Autoplay när hjulen stannar. Autoplay stoppar också automatiskt om du vinner ett bonusspel. Lycka till!
 
Symboler i Pirates Gold
 
Symbolerna i Pirates Gold är Skattkistan, Piratskeppet, Kanon, Snäckskal, Papegoja, Ankare och Piratflagga.
 
 
 

 

 

Casinotips
Nordic Bet